Pages

Friday, November 11, 2011

gelak tergolek.....

aku tak tahu nak cakap macam mana...korang tengok la sendiri yek....

notification selepas jam 12.oo

notification sebelum jam 12.oo

notification sebelum jam 12.oo (2)

hahahahahahha...
malam ni memang aku tidur tersenyum la dengan gelagat dia orang....
aku seronok layan dia orang sebab gila-gila dia orang ni la....
aku pun tak ambil hati dengan dia orang...
just suka-suka je...


hahahahaha....peace!!!

peace tam!!!

peace mim ngan azri!!!

inilah budak klas aku yg sporting abis!!
enjoy je bila layan dia orang ni...
lagi-lagi bila perangai "gila+sengal" dia orang datang....
memang best!!
aku pon layann jek...


~korang!! sorry ek sebab amik apa yang korang post kn td~
~bm22o 3A the best~^^








2 comments:

  1. mase time ni bole pulak aku offline....so tak taw ape terjadi! errrmmm...

    ReplyDelete