Pages

Saturday, December 29, 2012

majlis pra graduasi


assalamualaikum....

hello peeps!
seronok taw balik rumah time study week ni!
yela org lain dok tergolek-golek study 
aku senang lenang kat kampung ni..
hahahahaha..

hari ni aku nak cite pasal ape ekkk...ok i get it!!
u know what haritu aku attended satu majlis yang agak bersejarah dalam hidup aku
nak taw majlis ape??

jeng..

jeng..

jeng..


cuba tgk gambar tu betul-betul...
ape yg korang perasan pasal gambar ni??
*cuba la eja satu-satu perkataan tu*

betul!! deme tertinggal huruf L dlm perkataan "MAJLIS" tu..
sebenarnye aku pon tak perasan pasal perkataan tu dah balik baru perasan!
hahahha...

ok kali ni aku nak cerita pasal majlis yg aku attended tu 
iaitu Majlis Pra Graduasi yg diadakan di Hotel Equatorial, Melaka
hotel 5 bintang kau!hahahha
majlis ni sempena meraikan pelajar tahun akhir di uitm yg bakal berpraktikal 
dan juga yg bakal menamatkan pelajaran mereka..
so aku yg aku bakal membuat praktikal laaaa..

so far majlis ni ok laaa..
even ada benda yg membuatkan aku panas sebenarnye..
yela mana taknye suruh datang pukul pukul 8pg
tapi majlis tu start pukul 10.30pg 
2 jam lebih kami menunggu dengan perut yg kelaparan lagi masa tu..
sebab tu aku dan yg lain agak panas..
ok lupakan pasal apa yg panas-panas kat majlis tu...
sebab dah memang adatkan...
ada kelebihan dan kelemahan 

nama pun majlis pra graduasi tp aku rasa dah macam graduate betul-betul!!
dia punya gembira hanya ALLAH jek yg taw..
padahal petang tu aku ada kelas! 

di majlis tu aku dapat rasa kan bagaimana rasa nye kalau dah grad nanti..
ada macam-macam perasaan taw tak..
sedih+gembira+sebak+seronok
semuanya ada
yela gembira sebab dah nak abis belajar
sedih sebab nk berpisah dengan rakan-rakan yang lain
yela suka duka selama 3 tahun niii kami harungi bersama-sama
*ok dah nak start emo plak aku niii* 

aku share kat korang beberapa keping gambar yg aku sempat snap!
check it out!!




























itulah gambar yang sempat aku upload
utk tatapan korang!

aku berdoa semoga kami semua selamat menamatkan pelajaran kami disini
dan dapat grad sama-sama nanti...
Insyaallah..Amin~

sebelum aku akhir bebelan aku dekat blog ni
aku hadiah beberapa buag lagu utk korang!


hahahha...
gurau jek..posing jek lebih...
padahal tak tahu macam mana nak main...
tekan-tekan boleh laaaa...

ok lah takat ni aje la yg sempat aku bebel..
karang bebel panjang-panjang ada plak yg tak suka!
peace!
hahahahaha...
ok la bye sume

sekian...

2 comments:

  1. Entah bila kita semua dapat kumpul bersama lagi kan? :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw xpe...kene buat reunion la mcm niiii....

      Delete